Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (3.43 secunde)
Papa Francisc, scriitoarea JK Rowling, fotbalistul Cristiano Ronaldo, rapperul american Jay-Z si vedetele de televiziune Ant&Dec si-au pierdut marcajul albastru pe reteaua de socializare.
Premierul urmeaza sa aiba convorbiri cu premierul italian, Georgia Meloni, si va fi primit in audienta de Papa Francisc, la Vatican. Seful executivului va discuta cu autoritatile si despre cei 1.200.000 de romani care locuiesc in peninsula, romani care cer sa fie recunoscuti oficial drept minoritate ligvinstica.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus. Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe.
Traian Basescu a declarat, intr-un interviu publicat, luni, in "Ziarul de Iasi", ca optiunea sa este sa formeze un Guvern de dreapta PD-L-PNL, ca in 2004 si in 2008, dar fara ca liberalii sa emita pretentii asupra postului de premier.
Afilierea la CNN a Antenei 3 a fost iarasi un moment foarte important care deschide intr-un fel granitele acestei televiziuni, fiindca de atunci incolo s-au intamplat lucruri, s-au intamplat emisiuni multiplex, realizate din studiouri de la Londra, Paris, Viena, Varsovia, s-au adunat personaje si personalitati ale diasporei romanesti in spatii de dezbatere unde n-au mai fost pana atunci, de la directorul Operei din Viena pana la un reputat neurochirurg din Franta, de la castigatorii unor concursuri de talente din Germania si Norvegia pana la romani care sunt plecati sa lucreze in Italia si Spania.
Audieri despre OZN in Congresul american? ... FARCAS) Furtuna mediatica pe care au creat-o dezvaluirile privind observatiile OZN inexplicabile facute de marina militara si proiectul Pentagonului in acest sens, au starnit in cele din urma si interesul Congresului american.
Premierul Emil Boc va face o vizita in Italia, la mijlocul lunii septembrie, la invitatia omologului sau Silvio Berlusconi. Totodata, Boc va fi primit in audienta la Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea si va avea intrevederi cu presedintii Senatului, Camerei Deputatilor si cu primarul Romei.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. Ceremonia de acordare a distinctiei va avea loc la 4 noiembrie a.c., in Aula Magna a Universitatii.
Visele, avertismente lansate in timpul somnului (Autor : GEORGE CUSNARENCU) Desi sunt la moda atat psihiatri, cat si cei care cred ca pot deslusi semnificatia viselor, cea mai interesanta activitate nocturna a organismului nostru, visele, raman un mister inca nedeslusit in intregime, cufundat in legende.
Fostul presedinte liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, s-a lansat in aceste ultime doua zile intr-o serie de declaratii mai mult decat deranjante pentru actuala conducere a PNL.
Primul-ministru Emil Boc va efectua in perioada 16-17 septembrie o vizita la Roma, la invitatia omologului sau italian Silvio Berlusconi.
Dezvaluirile Papei despre Iisus risca sa arunce in aer lumea crestina Inainte de a demisiona din functia papala, Benedict al XVI-lea a facut mai multe anunturi care risca sa arunce in aer crestinatatea despre venirea Mantuitorului pe Pamant. Dezvaluirile se gasesc in cartea "Isus din Nazaret:
Activitatea sa militara a fost incununata de victoria obtinuta in batalia de la Actium, impotriva fortelor lui Marcus Antonius si ale Cleopatrei, regina Egiptului.
Atto Melani, spion in Italia al Regelui Soare, personaj principal al romanului Imprimatur de Monaldi & Sorti (Humanitas, 2004), nu este doar un personaj istoric real, ci si autor al acestui raport senzational privitor la alegerea papilor in secolul al XVII-lea.
Dar, ca sa ai posibilitatea de a da mai mult Domnului in afara de rugaciune, dragoste si smerenie, trebuie sa ciupesti sau sa apelezi la daniile cezarului.
Inmormantarea grandioasa de care a avut parte “ultimul cruciat al lumii crestine“, cel care a purtat iubirea hristica pe intreaga planeta, a fost prilejul pentru peste un milion de pelerini adunati in Piata San Pietro sa scandeze un slogan surprinzator pentru niste funeralii in rit catolic:
In dimineata zilei de joi, leii grei ieseau in lume. Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
In dimineata zilei de joi, leii grei ieseau in lume. Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Papa a acuzat cuplurile care nu-si doresc copii, dar vor animale de companie, ca sunt "egoiste". Suveranul Pontif a deplans faptul ca animalele de companie "iau uneori locul copiilor" in societate.
google-analytics.com